вівторок, 16 червня 2020 р.

"Зустріч з ТАЛАНТОМ"


Відео "Зустріч з ТАЛАНТОМ"(Заслужений артист України Станіслав Шкляренко в студії "Інклюзивний менеджер")дивіться за посиланням:

https://us02web.zoom.us/rec/share/5dIsBpHg3HtLR9LD5W7SXK4mGLrMeaa81SIW8qJZxUZvNXltc3Gjtd3vJwoBPnem?startTime=1592216126000





4 коментарі:

  1. Незабутня зустріч із талановитим артистом, режисером, викладачем і просто чудовою людиною, якій віриш.
    Бажаю подальшого розвитку Станіславу та сенсу всього життя - театру, реалізації професійних планів та безліч театральних сезонів пліч-о-пліч із творчим глядачем!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Доброго дня! Після нашої зустрічі з Талантом я вже третій день ходжу натхненна та у підвищеному настрої! Особисто для мене ця зустріч, як виявилося, стала дуже ресурсною, а емоції, які вона у мене викликала -навіть цілющим. Дякую за це... Є люди і події, які залишають у житті слід. Такий слід маю і я. Це про минуле...про події, що сталися 20 років тому (і я не можу повірити, що минуло вже 20 років) І це про вибір. Коли ми обираємо щось одне,то обов'язково втрачаємо щось інше. А ця зустріч, як машина часу, повернула мені спогади про те важливе, що я колись дуже болісно втратила... тому що обрала, набула дещо інше. Але зараз для мене це лише теплі спогади, які наповнюють серце любов'ю... І вдячністю... за те, що це БУЛО!
    Дякую за все. І не дочекавшись, мабуть, вересня, піду до театру молоді раніше. Бо душа того прагне! Чекайте на фото-звіт!)))))))😊🥰🤗

    ВідповістиВидалити
  3. Я давно не была в театре, спектакли с участием Станислава Шляренко не видела. Но услышав отзывы коллег- студийцев у меня появилось большое желание увидеть Станислава Шкляренко на сцене театра. «Велик тот артист, который зрителей заставляет забыть о деталях (Сара Бернар). После онлайн – общения можно с уверенностью сказать, что для Станислава Шкляренко театр -это его жизнь.
    Валентина Яковлевна, огоромное спасибо,за то, что Вы приобщили нас к прекрасному!!!
    «Мистецтво незбагненне й незрівнянне -
    Його не може розум осягнуть,
    Є в ньому вічна і священна тайна,
    Що кличе людство на духовну путь».

    ВідповістиВидалити
  4. Враження пречудові, щирість у спілкуванні, бажаю нових масштабних проєктів, вдячних глядачів та всіляких гараздів.

    ВідповістиВидалити